Sleutelmiddag afgelast

Het zal geen verrassing zijn, maar het bestuur van VCNH heeft de Sleutelmiddag die gepland staat op zondag 25 april 2021 afgelast. Bijzonder jammer, omdat het doorgaans gezellige samenzijn voor de laatste keer bij onze technische man Jan Schrijver zou zijn. Jan heeft aangegeven dat hij stopt met het organiseren van de Sleutelmiddag en minder wil gaan sleutelen. Gelukkig blijft Jan wel als bestuurslid van VCNH actief.

Door het ‘pensioen’ van Jan is VCNH op zoek naar Jan Schrijver 2.0. Ben jij bereid om je kennis van Vespa’s te delen met clubleden die minder technische bagage hebben? Laat het dan weten aan een van onze bestuursleden.

Het eerstkomende VCNH-evenement is onze clubrit op 23 mei 2021. We zullen je tijdig informeren of deze rit doorgaat. 

Bestuur VCNH

%d bloggers liken dit: