5e rit VCNH: ‘Noord-Hollands Noorden-rit’

Op 20 augustus voert ritmeester Jan Schrijver ons naar een typisch stukje Noord-Holland: de Wieringermeerpolder. Via dijken en lange vaarten rijden we door typische oude Noord-Hollandse plaatsen richting het voormalige eilandgebied. Kenmerkend zijn de mooie rechte wegen en landerijen van dit relatief jonge poldergebied. Via sfeervolle dijkdorpjes met opvallende plaatsnamen zoals De Haukes en de beeldschone bollenstreek Anna Paulowna rijden we via de Noordzeekust terug naar de startplaats in Bergen. De rit is zo’n 100 km lang. 

Starten doen we bij Restaurant Duinvermaak, Breelaan 132, 1861 GH Bergen.

De motoren worden gestart om 11.00 uur. Inloop met koffie is vanaf 10.00 uur. 

Ga je mee? Meld je dan i.v.m. de reservering van het lunchadres vóór 16 augustus aan bij ritmeester Jan Schrijver (j.n.schrijver@outlook.com) of bij Johan van Dijken 06-24656360/ j.dijken6@upcmail.nl. 

%d