Over de VCNH

De Vespa Club Noord-Holland (VCNH) is in november 1994 opgericht te Bergen. De club telt circa 100 leden, duoleden en donateurs.
Niet alleen Vespa rijders m/v maar ook bestuurders van andere Piaggio scooters (Aprilia & Gilera) zijn bij de VCNH welkom als lid!

De Vespa Club Noord-Holland is als één van de grootste Vespa clubs van Nederland aangesloten bij de Vespa Scooterclub Nederland (VSN).

Als lid van een bij de VSN aangesloten vespaclub mag je ook deelnemen aan door onze zusterclubs georganiseerde ritten.

De VSN is een federatie die de belangen van de aangesloten Vespaclubs in Nederland behartigt. In totaliteit zijn er zo´n 500 leden via hun clubs bij de VSN aangesloten. Internationaal is de Vespa World Club opgericht m.b.v. Piaggio.
Om het jaar wordt er door één van de aangesloten landenclubs een groots internationaal Vespatreffen, de Vespa World Days georganiseerd. In het jaar dat er in Europa geen Vespa World Days worden georganiseerd, vinden de European Vespa Days plaats.

De Vespa Club Noord-Holland organiseert ca. 6 x per seizoen een gezellige toertocht. Ook tijdens de wintermaanden zijn er diverse activiteiten zoals de nieuwjaarsbijeenkomst, seizoenafsluitingsetentje en een sleutelmiddag waar tips en trucs worden behandeld.

Geïnteresseerd? Word lid! Download het inschrijfformulier, vul het in en mail het naar onze ledenadministratie via secretaris@vcnh.nl. Je inschrijving wordt in behandeling genomen nadat je het verschuldigde contributiebedrag over hebt gemaakt op rekening: NL36INGB0006858824