Vespa Scooterclub Nederland

De Vespa Scooterclub Nederland (VSN) is een federatie van regionale Vespaclubs in Nederland waar enthousiaste liefhebbers en/of bezitters hun passie voor de Vespa delen: zowel voor nieuwe als klassieke Vespa’s. De VSN , opgericht op 22 oktober 1983, behartigt de belangen van de Vespa leden en is een bindende schakel tussen de regionale Vespaclubs.

Iedereen is welkom, met een nieuwe of klassieke Vespa, zowel motor- als bromscooters, een Ape/Vespacar of een andere scooter die gemaakt is door de Piaggio fabriek zoals bijvoorbeeld de MP3.

Het plezier beleven met je Vespa staat voorop. De regionale clubs maken dit onder meer mogelijk door tijdens toertochten gezellig samen te rijden. Dat biedt tevens de mogelijkheid om over je enthousiasme voor de Vespa te praten met andere leden. De regionale clubstructuur geeft je de kans om ritten bij je in de buurt te rijden. Tevens organiseren sommige regionale clubs sleuteldagen voor de klassieke Vespa’s en andere gezellige bijeenkomsten.

Via de VSN heb je, als lid van een regionale Vespaclub, het recht om je in te schrijven voor internationale evenementen zoals de Vespa World Days en European Vespa Days.

De Vespa Scooterclub Nederland heeft een eigen website: www.vespascooterclubnederland.nl

Onze regionale zusterclubs zijn: