Van de voorzitter

Beste leden,

Zoals jullie weten, zijn de coronaregels weer aangescherpt. Daarom heeft het bestuur besloten om de rit die gepland staat op 11 oktober a.s. van de kalender te halen. 

Hoe het rittenseizoen van 2021 eruit gaat zien, kan niemand voorspellen. Het bestuur van VCNH zal voor het einde van het jaar in ieder geval de koppen bij elkaar steken om een rittenagenda samen te stellen. We hopen dat we in 2021 weer wat meer ritten kunnen organiseren. We houden jullie op de hoogte. 

Mocht je zelf eens een rit willen organiseren, meld dit dan. Het is leuk om anderen kennis te laten maken met een deel van de provincie (en daarbuiten) die je zelf goed kent en bij anderen wat minder bekend is. Uiteraard staan de meer ervaren ritmeesters klaar om je te assisteren als dat nodig is. 

Hoewel we nog met veel onzekerheden naar volgend jaar blikken, hebben we als bestuur wel alvast een besluit genomen. Mede omdat we dit jaar maar de helft van alle geplande ritten hebben gereden, heeft het bestuur besloten om de contributiebijdrage voor 2021 te schrappen. 

Mochten we na onze komende bestuursvergadering nog mededelingen hebben, komen we hier snel bij jullie op terug.

Veel succes, wijsheid en gezondheid.

Amar Voogt, voorzitter VCNH 

%d bloggers liken dit: