Van de voorzitter

Beste leden van Vespa Club Noord Holland,

Wat is het een vreemd jaar geweest! We hadden mooie plannen voor dit Vespa-seizoen met vijf ritten, een kampeerweekend in september en voor het eerst een najaarsrit in oktober. Helaas kwam een onbekend virus ons land binnen en legde dit virus vervolgens ons land plat. Er zijn veel mensen ziek geworden en helaas moeten we ook doden betreuren. 

Het niet te onderschatten virus had ook een direct gevolg voor onze clubactiviteiten. Als bestuur waren we genoodzaakt om al in een vroeg stadium meerdere ritten te annuleren, wachtend op teruggang van het virus en versoepeling van de regels. Desondanks hebben we nog drie mooie ritten kunnen rijden. Het jaar 2020 gaat nu langzamerhand uit en vieren we de feestdagen in kleine kring.

Als bestuur spreken we de wens uit dat 2021 een ander jaar wordt. We hopen dat het beter gaat en we ook weer volop ritten kunnen rijden. Ze staan in ieder geval al weer op de planning. Toch moeten we er realistisch gezien rekening mee houden dat we het eerste half jaar volgens de coronarichtlijnen moeten leven en werken. De nieuwjaarsreceptie en de ALV zullen daardoor waarschijnlijk niet doorgaan. Uiteraard zullen we jullie daarover op de hoogte houden via de mail en Facebook. Leuk trouwens dat onze Facebook-berichten zo goed gelezen worden. Om onze leden enigszins tegemoet te komen voor het afgelopen jaar zullen we voor 2021 geen contributie heffen. 

Tot slot nog een leuke bestuursmededeling: we hebben een aantal ereleden benoemd. Allereerst oud-voorzitter Rob Hill, vanwege zijn jarenlange voorzitterschap van de VCNH. Daarnaast onze trouwe Joop en Nel, die jarenlang met onze ritten meereden en nu besloten hebben de Vespa aan de kant te zetten. Een moedig besluit. Normaal gesproken hadden we onze kersverse ereleden tijdens de ALV in het zonnetje gezet. Helaas hebben we dit nu op afstand moeten doen. Nogmaals van harte gefeliciteerd.

Ik hoop dat we elkaar allemaal snel in goede gezondheid weer kunnen zien.

Namens het bestuur wens ik jullie fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar,

Amar Voogt

voorzitter

%d bloggers liken dit: