Van de voorzitter

Beste leden van VCNH, 

We hebben met de club weer een apart jaar achter de rug. 2021 was opnieuw geen ‘normaal’ Vespa-jaar. Toch wisten we nog een paar ritten te rijden om dat speciale Vespa-gevoel te ervaren. Lekker toeren door het Noord-Hollandse landschap, weer of geen weer, en altijd gezellig. Net zoals de barbecue in het najaar. Gewoon lekker bijkletsen met heerlijk eten en aandacht besteden aan onze ereleden Joop en Nel. Terugblikkend kan ik zeggen: we hebben er het beste van gemaakt. Ik hoop dan ook dat alle leden goed door het jaar heen zijn gekomen en hoopvol naar 2022 kijken.  

De volle evenementenkalender van 2022 biedt in ieder geval weer perspectief om positief vooruit te kijken. Ook omdat we een paar nieuwe rituitzetters mogen introduceren. Leuk dat er steeds weer andere leden een rit gaan organiseren. Ik ben benieuwd naar de ‘eigen’ invalshoek van de nieuwe rituitzetters en hoe ze hun ideeën in een rit vertalen. Ik kijk er al met spanning naar uit.

Ik wens iedereen een gezond 2022 met een verse boosterprik.  

Namens het bestuur wens ik jullie goede feestdagen toe en laat de champagne knallen met Oud en Nieuw!  

Groet, 

Amar Voogt 

Voorzitter VCNH

%d bloggers liken dit: