22 mei: 2e rit VCNH ‘Ontdek de Zaanstreek’

Staat de 2e rit van VCNH op 22 mei al in je agenda? Onze voorzitter Amar Voogt heeft een fraaie rit uitgezet in de Zaanstreek. Centraal in deze ‘Ontdek de Zaanstreek’-rit staan water, oudheden, industrie en verdedigingswerken. Dus afstoffen die Vespa en meerijden!

Verzamelen doen we vanaf 10.00 uur in Bakkum/Castricum bij De Oude Keuken (www.deoudekeuken.net). Vanaf deze locatie vertrekken we uiterlijk om 11.00 uur voor een rit van zo’n 90 km. Vergeet je niet vooraf aan te melden als je meerijdt.

Adres: De Oude Keuken, Oude Parklaan 117, 1901 ZZ Castricum.

Let op als je naar De Oude Keuken rijdt. Het restaurant bevindt zich op het terrein van Parnassia. Dit terrein ligt links op de Zeeweg richting Castricum aan Zee. Volg het ANWB-bord Parnassia en daarna de borden De Oude Keuken.

Voor de navigatiegebruikers: navigeer naar Zeeweg 23, Castricum, sla daar linksaf (afslag Parnassia) en volg de borden naar De Oude Keuken.

Aanmelden voor de rit: Ga je mee? Meld je dan voor 15 mei aan bij Amar Voogt (a.voogt@hetnet.nl) of bij Johan van Dijken 06-24656360/ j.dijken6@upcmail.nl. 

 Tot 22 mei!

%d bloggers liken dit: