26 juni 2022: 3e rit VCNH ‘Polderen boven Amsterdam’

Staat deze al in je agenda? De 3e rit van VCNH op 26 juni: de ‘Polderen boven Amsterdam’-rit. Deze rit van 125 km voert door een handvol polders boven ‘s lands hoofdstad. We toeren door de Beemster, de Purmer, Wormer en Jisperveld, langs het Noord-Hollands kanaal en dwars door landelijk Amsterdam-Noord. Gegarandeerd veel groen, veel water en mooie vergezichten. 

Verzamelen doen we vanaf 9:45 uur bij het Van der Valk Hotel Volendam. Vertrek omstreeks 10:30 uur. Hotel Volendam, Wagenweg 1, 1145 PW Katwoude.

Aanmelden voor de rit: Ga je mee? Meld je dan i.v.m. de reservering van het lunchadres vóór 19 juni aan bij ritmeester Armin Wirtz (armin@onestopcom.nl) of bij Johan van Dijken 06-24656360/ j.dijken6@upcmail.nl. 

Tot 26 juni! En denk er om dat je voor de rit even tankt!

%d bloggers liken dit: