2e rit VCNH, 21 mei: Coast-to-Coast

Staat deze rit al in je agenda? Op 21 mei a.s. vertrekken we met een bont lint Vespa’s dwars door Noord-Holland. Van IJsselmeer- naar Noordzeekust, en terug.

Deze rit van 130 km start in Volendam, waar we de IJsselmeerdijk een stuk volgen om vervolgens het Noord-Hollandse polderlandschap te doorkruisen naar die andere kust waar ons landje bekend van is: de Noordzeekust. Hier lunchen we om daarna via dijkjes, polders en kleine dorpjes ten noorden van het Noordzeekanaal terug te keren naar het dorp van de Palingsound. Een rit met gegarandeerd veel groen, veel water en mooie vergezichten. 

Verzamelen doen we vanaf 9:30 uur bij het Van der Valk Hotel Volendam. Vertrek omstreeks 10:15 uur. Hotel Volendam, Wagenweg 1, 1145 PW Katwoude.

Aanmelden voor de rit: Ga je mee? Meld je dan i.v.m. de reservering van het lunchadres vóór 18 mei aan bij ritmeester Armin Wirtz (armin@onestopcom.nl) of bij Johan van Dijken 06-24656360/ j.dijken6@upcmail.nl. 

Tot 21 mei! En denk er om dat je voor de rit even tankt!

%d bloggers liken dit: