Seizoenstart VCNH: De ‘rijden in je eendtje’-rit

Zondag 30 april 2023, start: 11:00 uur, inloop vanaf 10:00 uur.

Wat een lange winter. Hoogste tijd voor lammetjes, tulpen en zonnig weer! En tijd voor de eerste rit van het seizoen 2023 dus. We slingeren deze eerste rit door het groene West-Friesland onder leiding van ritmeester Fred Driessen. Als leuk extraatje heeft Fred een museumbezoek aan het Eendenmuseum in Andijk geregeld (entree is voor eigen kosten). 

Om de start van het nieuwe seizoen te vieren, biedt VCNH, naast het gebruikelijke kopje koffie, ieder deelnemend lid ook een stukje taart aan. 

Startlocatie: McDonalds Hoorn-Noord, Jan Tinbergenweg 9, 1689 ZV Zwaag/Hoorn. Is jouw Vespa klaar en rijd je mee? Geef je dan voor 27 april 2023 op bij Johan van Dijken; j.dijken6@upcmail.nl / 072-5613146.

%d bloggers liken dit: